Getuigen gezocht van dumping drugsafval Boelenslaan

Boelenslaan – Op zondagochtend 11 december rond het middaguur trof de politie na een melding ongeveer 30 jerrycans met drugsafval aan op de Fjouwer Roeden in Boelenslaan. De jerrycans waren gedumpt langs een onverhard deel van de weg. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben, of die iets weten over deze drugsafvaldumping.Vermoedelijk ’s nachts gedumpt
Het drugsafval, dat in ongeveer 30 blauwe jerrycans zat, is vermoedelijk op zondagnacht 11 december gedumpt. Gezien de locatie is het waarschijnlijk dat het afval met een grote auto of een bestelbus vervoerd is. Mogelijk zijn er mensen die ‘s avonds of ‘s nachts iets verdachts hebben gezien, zoals verdachte voertuigen, in de omgeving van de Fjouwer Roeden.

Heeft u informatie? Neem contact met ons op
Heeft u iets gezien of gehoord op zondagavond of zondagnacht? Heeft u mogelijk camerabeelden waarop op deze avond of nacht iets verdachts te zien is Of weet u meer over deze afvaldumping? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Schadelijk voor mens, dier en natuur
Dumpingen van drugsafval zijn gevaarlijk omdat de stoffen zeer brandbaar, sterk bijtend of giftig kunnen zijn. Ook kunnen de chemicaliën in het grondwater terechtkomen wat leidt tot waterverontreiniging, met schadelijke gevolgen voor mensen en dieren in de omgeving.

error: Content is protected !!