Jongetje deeld gele rozen uit aan soldaten tijdens oefening vliegveld Drachten

Drachten- Een als soldaat verkleed jongetje dat vanmiddag net voor 16:00uur samen met zijn moeder bij het vliegveld in Drachten aankwam om daar de Militaire oefening te bekijken die daar in dezer dagen afspeelt, deelde na een tijdje toegekeken te hebben uit liefde en solidariteit gele rozen uit aan aanwezige soldaten.

Het jongetje vroeg aan de soldaten bij 1 van de ingangen of hij gele rozen mocht uitdelen aan hun, waarna een aantal soldaten zich geroepen voelden om met liefde deze rozen aan te nemen. Het jongetje toverde een onvergetelijke lach op vele gezichten van de soldaten.

De tijd waarin we leven is een onzekere tijd voor soldaten in de landen om ons heen en zo voelden de moeder en het jongetje zich geroepen om de aanwezige soldaten een hart onder de riem te steken door gele rozen aan hen uit te delen.

De kleur van deze rozen staat symbool voor warmte en vreugde. Daarnaast staat de gele Roos voor vergeven, vriendschap en energie.

De actie van het jongetje werd ook door de soldaten groots ontvangen, waarna enkele soldaten verschillende Patches en Badges van hun uniform trokken en deze als dank van zijn actie aan hem terug gaven.

error: Content is protected !!