Politie doet onderzoek naar schennispleging in trein tussen Buitenpost en Groningen

Op donderdagavond 28 juli tussen 21:30 uur stapt een 22-jarige vrouw uit Groningen in Buitenpost in de trein en gaat op een vierzitsplek zitten. Tijdens deze treinrit ziet zij dat de man tegenover haar aan zijn geslachtsdeel zit. Het slachtoffer schrikt hiervan en spreekt de man hier direct op luide toon op aan. Zij gaat daarna ergens anders in de trein zitten. Als de man rond 21:50 uur de trein verlaat, loopt hij richting het centrum van Groningen. Van de verdachte is een duidelijk signalement bekend:

· Witte huidskleur
· Tatoeage op zijn gezicht van een spin
· 20-30 jaar oud
· Kort, blond haar
· Gijze trainingsbroek
· Blauw T-shirt
· Slippers

Er waren op het moment van het incident meerdere mensen in de trein aanwezig. Zeker omdat het slachtoffer de man op luide toon aansprak, moeten er meer mensen zijn die iets van dit incident hebben meegekregen. Heb je deze man gezien of heeft u iets van het incident gehoord? Of weet je waar de man na de treinreis naar toe is gelopen? Jou informatie is voor de politie van groot belang, dus neem alstublieft contact op met de politie.

Het signalement van de verdachte is erg opvallend, door de tatoeage van een spin in het gezicht. Kent iemand die een dergelijke tatoeage heeft of herken je de verdachte op basis van het signalement? Neem ook dan contact op met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000, onder vermelding van zaaknummer 2022209192. bron politie fryslan

error: Content is protected !!