Bestuurder rijdt van talud af bij n31 / N383 bij marsum: raakt gewond

MARSUM – Een automobilist is woensdagavond rechtdoor gereden op de afrit van de N31 en belandde met een flinke klap onderaan het talud.

De hulpdiensten kregen rond kwart over negen de melding van een aanrijding letsel op de Sylsterdyk. Meerdere politiewagens, Rijkswaterstaat en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. De traumaheli was ook onderweg, omdat het mogelijk om een ernstig ongeval ging, deze werd echter afgemeld.

Een automobilist kwam vanuit de richting Marsum en nam op de N31 de afrit richting Leeuwarden. Aan het einde van de afrit reed de automobilist echter rechtdoor, in plaats van linksaf. De auto knalde door een bord heen en schoot van het talud af. De auto schoot over een ventweg/fietspad heen en kwam via een greppel tot stilstand op de weg naar Ritsumasyl.

De man is door ambulancepersoneel opgevangen, hij kon zelfstandig de ambulance inlopen. Hij is voor controle per ambulance naar het MCL gebracht. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto geborgen. Bron en foto’s 112fryslan.nl

error: Content is protected !!