Persoon overleden na steekincident; Twee personen aangehouden in lemmer

Lemmer – Dinsdagmorgen rond 5.00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een steekincident aan de Sluisweg in lemmer.

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. In een pand troffen de agenten een zwaargewond persoon aan, De ambulance en een traumahelikopter kwamen ook ter plaatse. Hulpverlening mocht niet meer baten het slachtoffer op locatie aan zijn verwondingen overleden.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek gestart en op zoek naar een verdachte. De forensische opsporing doet onderzoek naar de het dodelijk steekincident. Heeft u informatie die kan helpen? Neem dan contact met de Politie via 0900-8844.

09:35 uur twee Aanhoudingen verdachte.

De politie heeft dinsdagmorgen een verdachte aangehouden op straat op de polderdijk in Lemmer. Het gaat om een 36-jarige man uit Lemmer. De man was in het bijzijn van een vrouw, zij is ook aangehoude. Het onderzoek naar het steekincident gaat verder. Zo wordt er forensische onderzoek gedaan in de woning en op de plaats van Aanhouding. De verdachten zullen worden verhoord, evenals eventuele getuigen. Bron politie Fryslân Archief foto Veenstramedia.

error: Content is protected !!