Ongeval op kruising N359 bij Wommels

WOMMELS – Op de inmiddels bekende kruising op de Westergoawei – N359 kwamen dinsdagochtend de bestuurders van een taxibusje en een personenauto met elkaar in botsing.

Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van van het taxibusje omstreeks half tien de Westergoawei op wilde rijden. Een uit de richting van Bolsward komende automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen en botste vol in de flank van het taxibusje.  Twee ambulances, de brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse voor hulpverlening.

Betrokkenen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, het is bij ons niet bekend of iemand naar het ziekenhuis is vervoerd. De brandweerlieden hebben hand- en spandiensten verleend en zijn daarna teruggekeerd naar de kazerne. De Forensische Opsporing Team Verkeer kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

De kruising bij Wommels in de richting van Leeuwarden werd afgesloten voor de hulpverlening en het onderzoek. Verkeer werd omgeleid via de busbaan.

Foto’s: 112Fryslân

error: Content is protected !!