Woning aan de Wismastate in Leeuwarden beschoten

Leeuwarden – Afgelopen nacht is er op een woning aan de Wismastate in Leeuwarden geschoten. Dit gebeurde vermoedelijk omstreeks 2:50 uur. Ondanks dat er mensen in de woning aanwezig waren, raakte er gelukkig niemand gewond.

De politie is op zoek naar de verdachten en vragen daarbij getuigen hulp. Bent u getuige geweest van dit schietincident? Of heeft u in de avond en nacht van 6 december iets verdachts gezien in de omgeving van de Wismastate? Neem dan contact op met de politie. De politie is daarnaast ook op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van het incident. Als er mensen bijvoorbeeld een deurbelcamera heeft, komt de politie graag met u in contact. mensen Kunne contact opnemen via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. ook kunnen mensen anoniem tippen via 0800-7000.

Afgelopen nacht is er direct plaats delict opgemaakt en heeft team forensisch onderzoek deze onderzocht. Vandaag zal er een buurtonderzoek gedaan worden en gaat recherche verder met het onderzoek. Bron politie.nl Foto’s hulpdienstenleeuwarden

error: Content is protected !!