75-jarige man zwaar mishandeld in woning

Lemmer – Op vrijdag 3 september 2021 tegen 00:30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat een 75-jarige man in een woning aan de Parkstraat was mishandeld en daardoor ernstig gewond was geraakt.

Ter plaatse gekomen hulpdiensten ontfermden zich over het slachtoffer en een onderzoek werd gestart. De gewonde man werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht voor medische zorg.

Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer rond middernacht over de Parkstraat naar huis liep. Bij zijn woning aangekomen opende hij de deur en toen kwam er een man met hem mee naar binnen. Binnen eiste de man geld, maar kreeg dit niet van het slachtoffer. Vervolgens werd de 75-jarige man zwaar mishandeld. De dader verliet de woning en het slachtoffer bleef ernstig gewond achter in de woning.

De Aanhouding
Kort na de melding, tegen 01:00 uur werd in Lemmer een 30-jarige man uit Lemmer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit geweldsincident. De man zit vast.

De politie verricht onderzoek naar dit ernstige geweldsincident en de politie is specifiek op zoek naar een plastic boodschappentas met daarin een aantal flesjes. Deze plastic tas is voorzien van het logo van de Lidl. Heeft iemand deze tas met inhoud in de omgeving van de Parkstraat gezien of gevonden? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.

Archieffoto Veenstra-Media

error: Content is protected !!