Meerdere schoten gelost bij schietincident in Leeuwarden

Leeuwarden – de politie kreeg maandagavond een melding van een Schietpartij aan de Centrale in Leeuwarden

Een nog onbekende man zou schoten hebben gelost hierbij raakte niemand gewond. De verdachte is er te voet vandoor gegaan. De politie is op zoek naar de verdachte. uit oogpunt van een ieders veiligheid is een deel van het gebied ruim afgezet. Als iemand de verdachte ziet, onderneem zelf geen actie, maar bel 112 als u meer informatie heeft.

Ook het Arrestatieteam en Dsi zijn ter plaatse bij de centrale in Leeuwarden.

Ook is De politiehelikopter ter plaatse gekomen om via de lucht te zoeken naar de verdachte

Update: De agenten hebben meerdere schoten gelost. De verdachte is nog niet aangehouden. Hij is te voet gevlucht en draagt mogelijk een wit shirt en een grijze broek. In verband met veiligheid: onderneem zelf geen actie en bel 112 als u weet waar de verdachte is.

De verdachte is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Er zijn verder geen gewonden gevallen. De politie en de Rijksrecherche doen nader onderzoek naar het incident in Leeuwarden. meer informatie kan de politie op dit moment nog niet zeggen.

Er worden beelden gedeeld van het incident in Leeuwarden. De politie vraagt om de mensen om de beelden niet verspreiden via social media, maar delen met de politie in verband met het onderzoek. foto’s 112fryslan.nl en Ditisfryslan.nl

error: Content is protected !!