Een persoon gewond na woningoverval in woning in Leeuwarden

Leeuwarden Woningoverval aan de Coopmansstraat in Leeuwarden: getuigen en camerabeelden gezocht!

In de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 juni heeft er rond middernacht een woningoverval plaatsgevonden op de Coopmansstraat in Leeuwarden. Een man is bedreigd en mishandeld door twee personen. Wat zij precies buit hebben gemaakt wordt nog onderzocht. Er zijn op dit moment nog geen verdachten aangehouden. De politie heeft een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving.

Het slachtoffer is een 39-jarige man uit Leeuwarden. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht om daar te worden behandeld aan zijn verwondingen. Omdat er mogelijk een merkwaardige geur werd waargenomen in de woning, is de brandweer ter plaatse gekomen. Deze heeft metingen uitgevoerd en heeft niets opmerkelijks waargenomen. De politie is direct een uitgebreid (forensisch) onderzoek gestart. Zo wordt er in en rondom de woning naar sporen gezocht, wordt er gezocht naar mogelijke getuigen en wordt er met het slachtoffer gesproken. Het onderzoek gaat vandaag volop door.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over wat er zich in de woning op de Coopmansstraat heeft afgespeeld.

Foto’s Hulpdiensten leeuwarden

error: Content is protected !!