Camperbus verwoest door felle brand Aan de Michaelsberg in Drachten

VeenstraMedia

Drachten – De brandweer en politie werden donderdagavond omstreeks 23.25 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Michaelsberg in Drachten.

Ter plaatse gekomen bleek al vrij snel dat de camperbus volledig in brand stond en dat de brand was overgeslagen naar de naastgelegen garage. Daarom werd er opgeschaald naar middelbrand, maar dat werd al vrij snel geannuleerd, omdat door snelle bluswerkzaamheden van de brandweer overslag kon worden voorkomen. De garage liep door de brand wel veel schade op.

De uitgebrande camperbus is volledig verwoest door de brand. Tijdens de brand was er een explosie en knallen te horen, doordat er gasflessen in de bus aanwezig waren. Een gasfles is door de brandweer eruit gehaald en gekoeld. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

foto’s Video Veenstra-Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Traumahelikopter inzet na ongeval bij een Bedrijf aan de Janssenlaan in Drachten

Drachten – De hulpdiensten waaronder de traumahelikopter zijn vrijdagmiddag ter plaatse gekomen bij een ernstig ongeval bij een bedrijf aan de Janssenlaan op het industrieterrein bij Drachten. De man is uitgegleden met een ladde. Omdat de persoon ernstig gewond is geraakt, is het Mobiel Medische Team met arts ter plaatse […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!