Bestuurder raakt gewond aan zijn hand na het blussen van Auto brand aan de Gariperwei bij Oudega

VeenstraMedia

Oudega – Zondagavond is in een personenauto tijdens het rijden in brand gevlogen en in de sloot belandt op de Gariperwei bij Oudega.

De bestuurder, die vlammen onder de motorkap vandaan zag komen, heeft de auto direct aan de kant van de weg geparkeerd en heeft met een fles drinken een poging gedaan het vuur te blussen.

Toen de brand uit was met extra hulp van een poederblusser van een voorbijganger, probeerde de man de auto weer te starten waarna deze vooruit schoot omdat de auto nog in de versnelling stond en zo in de sloot belandde.

De bestuurder raakte tijdens het blussen gewond aan zijn hand. De brandweer van Burgum heeft de auto uit de sloot getrokken en een berger zal de auto komen ophalen. Foto’s Jeffreyklaaijsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Bestelbus verwoest door brand in Grou

Grou – Maandagochtend om 07:06 uur is de brandweer gealarmeerd voor een auto brand aan de Biensma. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de bestelbus al in lichter laaie. De brandweer heeft de brand geblust. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Mogelijk is kortsluiting de […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!