Getuigen gezocht na vernieling van Politiebus met zwaar vuurwerk bij het politiebureau in Sneek

VeenstraMedia

Sneek – De politie in Sneek is bezig met een onderzoek naar de vernieling van een politieauto afgelopen zaterdagnacht. De politiebus stond op de afgesloten binnenplaats van het politiebureau aan het IJlsterplein.

Tussen 02.00 en 03.00 uur ’s nachts is een ruit vernield, waarna er zwaar vuurwerk in de auto is gegooid. Inmiddels is vastgesteld dat het om een Cobra 6 gaat, uit de categorie illegaal vuurwerk. De politieauto is zwaar beschadigd.

De politie zoekt getuigen die tussen 02.00 en 03.00 uur iets hebben gezien of gehoord dat met deze vernieling te maken kan hebben. U wordt gevraagd om dan contact op te nemen via ons telefoonnummer 0900 8844. In deze zaak zijn we ook op zoek naar beeldmateriaal, gemaakt door bewakingscamera’s in de omgeving van het IJlsterplein. Inwoners of bedrijven met bewakingscamera’s worden gevraagd om beeldmateriaal beschikbaar te stellen.

Foto Bron politiefryslan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Houthok verwoest door uitslaande brand in Luxwoude

Luxwoude – De hulpdiensten werden maandagavond gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Hegedyk in Luxwoude. De brandweer schaalde al vrij snel op middelbrand, dit betekent dat er een extra tankautospuit van Gorredijk en hoogwerker uit Heerenveen ter plaatse kwamen om de uitslaande schuurbrand te bestrijden. De schuur stond naast de […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!