video Drie personen raken gewond bij eenzijdig ongeval op de A7 Bij Drachten

VeenstraMedia

Drachten – Op de A7 Bij Drachten heeft in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 01:14 uur een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.

De bestuurder kwam vanuit de richting Groningen en raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand tegen de vangrail.

Om dat ze mogelijk bekneld zaten is de brandweer van Ureterp ter plaatse gekomen en heeft de inzittenden bevrijdt. Ook kwam het Mobiel medisch team ter plaatse om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer en twee andere inzittenden zijn door het ambulancepersoneel behandeld en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het ongeval was de rijbaan volledig afgesloten voor het verkeer.
De verkeersongevalanalyse van de politie is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval.

Fotograaf VeenstraMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Korte brand gewoed na het Afsteken van Vuurwerk in Drachten

Drachten – Aan de Noorderdwarsvaart in Drachten heeft woensdagmiddag rond 12:20 uur een korte tijd brand gewoed. Buurtbewoners hoorden een knal en zagen daarna rook uit een boom komen. De brandweer van Drachten is ter plaatse gekomen en had het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand is […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!