Vluchtende motorrijder botst op hek tijdens achtervolging in Drachten.

VeenstraMedia

Drachten – Afgelopen maandag, 19 november omstreeks 04.00 uur, is op de Tussendiepen te #Drachten een 37 jarige man uit #Groningen aangehouden ter zake rijden zonder rijbewijs, rijden onder invloed en bezit harddrugs.

Rond 03.30 uur was er in Groningen een melding van een motorrijder die reed op een motor zonder kentekenplaat. Wij wisten de motor uiteindelijk te onderscheppen op het klaverblad ter hoogte van Drachten.

De motorrijder probeerde te ontkomen aan een controle waarna wij hem achtervolgden met twee auto’s.

Via de N31 en Noorderhogeweg sloeg de bestuurder de Tussendiepen op. Hij botste daar uiteindelijk op een hek. Hierbij liep de man geen verwondingen op echter was de motor zwaar beschadigd.

Bij het controleren van de gegevens van de man bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs en vermoedelijk onder invloed van drugs was. De man is geen onbekende van de politie op het gebied van drugsdelicten.

Ook bleek dat de man in het bezit was van harddrugs.

De man is ingesloten in cellencomplex Groningen voor verhoor en verder onderzoek. Teskt en Fotograaf politie Oost Fryslân.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Meerdere campers verwoest door grote Brand in Gorredijk

Gordedijk- De brandweer is met meerdere eenheden onderweg naar grote brand in gorredijk.aan de Werf in verband met een grote brand bij een caravanstalling. Er staan meerdere caravans in brand. De brandweer probeert verdere uitbreiding te voorkomen. Bij de caravanstalling zijn in totaal zes campers verloren gegaan. De brandweer heeft […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!