Bestuurster raakt ernstig gewond na aanrijding met Auto in Leeuwarden

VeenstraMedia

LEEUWARDEN – Bij een ongeval op de N31 ter hoogte van de afslag Leeuwarden-west is woensdagochtend omstreeks half negen een 39-jarige vrouw zwaargewond geraakt.

Ze werd uit de auto geslingerd toen ze ter hoogte van de afslag in botsing kwam met een bestelbusje en een andere auto en vervolgens op de vangrail botste. Het MMT uit Eelde kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren bij het stabiliseren van het slachtoffer. De brandweer schermde het ongeval af tegen kijklustige automobilisten. De gewonde vrouw is per ambulance overgebracht naar het UMCG. De bestuurder (56) van het bestelbusje is naar het MCL vervoerd. De bestuurder van het derde voertuig bleef ongedeerd.

Autoverkeer kon via een rijbaan het ongeval passeren, desondanks onstond er een file tot aan verkeersplein Werpsterhoek. De Voa heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. BCF heeft daarna de totaal vernielde Toyota Starlett geborgen. Fotograaf Bron Ditisfryslan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Uitslaande brand bij woning in Gorredijk

Gorredijk – Aan de Nijewei in Gorredijk brak vanmorgen rond 08:00 uur een brand uit in een woning. Al gauw was het uitslaand. De brandweer van Gorredijk was snel ter plaatse en vernam al vrij snel dat de vlammen hoog uit het dak kwamen. Men heeft daarop besloten om op […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!