Flinke Rookontwikkeling bij een brand in Assen

veenstra-media

ASSEN – Dinsdagmiddag is er in de werkplaats van een trappen en timmerbedrijf aan de Stelmakerstraat in Assen een brand uitgebroken. Bij het bedrijf zou mogelijk sprake zijn van een dakbrand.

Het korps van Assen-Oost en de hoogwerker van de hoofdpost werden gealarmeerd. Uit voorzorg werd er opgeschaald naar middelbrand, waardoor ook de korpsen van Assen-West en het naburige brandweer van Rolde ter plaatse kwamen. Bij aankomst van de brandweer bleek er in het pand een brand te woedde, de brandweer heeft weten te voorkomen dat het vuur uitslaand werd.

De brandweer had het vuur snel onder controle, Wat de oorzaak is van de brand is niet bekend. Het pand heeft na brandschade ook rook en waterschade opgelopen. Er raakte zover bekend niemand gewond. Foto’s: Compact Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Video Bestuurder spoorloos na Auto te water in Harlingen

MIDLUM – Een auto is woensdagavond omstreeks kwart voor tien te water geraakt op de Waadseewei.(A31) Hulpverleners uit Harlingen, Franeker en Leeuwarden, waaronder een oppervlaktereddingsteam en duikers rukten uit en doorzochten de vijverpartij waarin de auto was beland. De inzittende(n) van de auto werd(en) niet aangetroffen. Met de kraan van […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!