Auto volledig uitgebrand garagebox loopt schade op in Drachten

VeenstraMedia

DRACHTEN – Op een parkeerplaats nabij de Bouriciuslaan in Drachten is zaterdagnacht rond 1.30 een auto volledig uitgebrand. Daarnaast liepen een garagebox en de auto in die box schade op.

Buurtbewoners werden wakker door de claxon van de auto, toen zij poolshoogte kwamen nemen zagen zij de auto in brand staan. Hierop werd de brandweer gealarmeerd. De eigenaar van de garagebox heeft nog geprobeerd met een poederblusser de brand te blussen, maar dat bleek weinig te helpen.

Vermoedelijk is de auto vanuit een parkeervak tegen de garage aangerold. Hierdoor raakten de garagebox en de auto die daarin stond beschadigd. Auto’s uit omliggende garageboxen raakten voor zover bekend niet beschadigd.

Tekst en Foto’s Waldnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Overval op Snackbar in Heerenveen

Heerenveen – Rond 19.45 uur heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Jister in Heerenveen. Een man met een steekwapen bedreigde de medewerker. Hij ging er vervolgens met onbekende buit vandoor. Een medewerker rende hem achter na maar raakte de verdachte helaas kwijt. Bij de overval raakte […]

Abonneer ons nu

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!